Ny på skolen

Information for kommende 0. klasse

Kære forældre til kommende 0. klasses elever

I forlængelse af brev fra Center for Skole og Uddannelse, skal vi gøre jer opmærksom på, at I fra fredag d. 13. november kan
se vores præsentationsvideo af Frydenhøjskolen samt skolens SFO her på hjemmesiden. I bedes venligst inden vores onlinemøde tirsdag d. 17. november gennemse denne video med jeres børn.

Den 17. november vil der i tidsrummet 17.00 – 17.30 være mulighed for online at stille spørgsmål til skolens ledelse, der omhandler jeres barns kommende skolegang.

Linket til onlinemødet vil være at finde her på hjemmesiden på dagen.

På skoleledelsens vegne
Hanne Garval
Faglig leder

Generel information for nye elever

Alle børn skal modtage undervisning, der kan leve op til folkeskolens undervisning.

Find information om hvornår du skal indskrive dit barn til 0.klasse og SFO, hvad frit skolevalg betyder, og hvilket skoledistrikt dit barn tilhører.Du kan også finde information om dit barns skolegang, hvis du flytter til eller fra Hvidovre Kommune.

Overvejer du at udsætte dit barns skolegang, kan du kan du ligeledes læse mere på denne side.

Du kan læse mere om at være ny på skolen og finde link til indskrivning på hvidovre.dk (nyt vindue)