Ny på skolen

INFORMATION FOR KOMMENDE 0. KLASSE

Kære forældre til kommende 0. klasses elever

Virtuelt forældremøde i SFO Frydenhøj d. 23. marts fra 17.30 – 19.00 for forældre til de børn, der skal starte i SFO Frydenhøj.

Link til SFO-forældremøde d. 23. marts kl. 17.30-19.00 (Klik for at deltage i teams)

I denne præsentationsvideo forsøger vi at give jer en indsigt i Frydenhøjskolen og ikke mindst skolens 0.klasser og SFO.

Videoen kan også ses via dette link (nyt vindue)

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Frydenhøjskolen.

TIDSPLAN FOR INDSKRIVNINGEN

• uge 47 (16/11-22/11) - Web-indskrivningen gennemføres
  • uge 2 – 3 - Børn fordeles efter gældende regler og distrikter
  • uge 5 (02.02.2021) - Besked via E-boks om optagelse skole – SFO
  • 23. marts kl. 17.30-19.00 - Informationsmøde i SFO (Klik for at deltage)
  • 3. maj - Børnene begynder på SFO
  • 16. juni kl. 16.30-18.00 - Velkomstmøde i skolen med børn
  • 10. august kl. 10-11.30 - Første skoledag for nye 0.klasser ved flagstangen

Generel Information for nye elever

Alle børn skal modtage undervisning, der kan leve op til folkeskolens undervisning.

Find information om hvornår du skal indskrive dit barn til 0.klasse og SFO, hvad frit skolevalg betyder, og hvilket skoledistrikt dit barn tilhører.Du kan også finde information om dit barns skolegang, hvis du flytter til eller fra Hvidovre Kommune.

Overvejer du at udsætte dit barns skolegang, kan du kan du ligeledes læse mere på denne side.

Du kan læse mere om at være ny på skolen og finde link til indskrivning på hvidovre.dk (nyt vindue)

Informationer til nye forældre i K-klasserne'

K-klassen er et undervisningstilbud til børn i skolealderen i Hvidovre Kommune. Børnene har autismespektrumforstyrrelser (ASF) eller er i lignende udfordringer. Undervisningstilbuddet er oprettet efter Folkeskolelovens paragraf 20, stk. 2. Fritidstilbuddet er oprettet efter Servicelovens paragraf 32 og 36. I K-klasserne på Frydenhøjskolen er der seks grupper i alt, fordelt på nulte til niende klasse.

I dette dokument finder du information relevant for nye forældre til elever i k-klasserne (nyt vindue)